Dojazd i Parkingi

Ze względu na niepowtarzalny w Polsce przebieg trasy biegu, która łączy dwa miasta: Świdnik i Lublin, proponujemy biegaczom - oprócz tradycyjnej formy dojazdu bezpośrednio do strefy startu w Świdniku (parkingi zapewnione) - drugie dogodne rozwiązanie.

1. Możesz dojechać do nas w dniu biegu, każdym środkiem lokomocji. Przyjeżdżając autem pozostaw pojazd na parkingu przylegającym do strefy mety.

2. Złóż swój depozyt w biurze depozytowym nr 1 na stadionie lekkoatletycznym, w strefie mety najpóźniej do godz. 7:45. Patrz zakładka depozyt.

3. O godz. 7:50 z parkingu przy stacji paliw ORLEN obok stadionu lekkoatletycznego odjadą  autobusy, które zawiozą Cię bezpośrednio do strefy startu w Świdniku. Integrujemy się.

4. Możesz wybrać drugą opcję dotarcia do strefy startu w Świdniku. Przyjedź do Świdnika do strefy startu. Pozostaw pojazd na parkingu. Oddaj swój depozyt w biurze depozytowym nr 2. Twój depozyt będzie przed Tobą w strefie mety. My transportem kołowym przewieziemy go dla Ciebie. Patrz zakładka depozyt.

5. Po zakończeniu biegu, odpoczynku i dekoracji zwycięzców przejdź na parking stacji paliw ORLEN obok strefy mety. Stamtąd o godz. 12:30 wyruszą autobusy, które zawiozą Cię do Świdnika w miejsce pozostawienia pojazdu w strefie startu.

6. Wybierz najbardziej dogodną dla siebie formę komunikacji.

7. Zawsze z myślą o Twojej wygodzie.